Vodeni sportovi

Hrvatska ostala i bez Puninskog

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 05.03.2007.

Hrvatska plivačka reprezentacija iznimno će oslabljena otputovati u Australiju na Svjetsko prvenstvo. Dosad su svoj nastup u Melbourneu otkazali Duje Draganja, Gordan Kožulj i Mario Strahonja, a sad je to učinio i Aleksej Puninski...

Hrvatska će se jako teško moći nadati nekoj plivačkoj medalji u posljednjem tjednu mjeseca ožujka. Svi najbolji hrvatski plivači otkazali su svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Melbourneu koje je na rasporedu od 24. do 31. ožujka.

Nakon što je Duje Draganja teško ozlijedio rame u padu na snijegu, operacija i oporavak spriječili su ga u nastupu, a nakon toga svoje su sudjelovanje u Australiji otkazali još dvoje naših plivača. Mario Strahonja nije pokazao previše zanimanja za nastup, a Gordan Kožulj želi to vrijeme iskoristiti za trening i pripreme.

Posljednjih dana se šuškalo, a jučer je napokon i stigla potvrda iz reprezentacije. U avionu za Australiju neće se naći ni Aleksej Puninski, koji se namjerava posvetiti fakultetu i ispitima. Prije još samo dva tjedna Puninski se radovao nastupu u Melbourneu, ali sada očito ima važnijih stvari. Preostala nam je još samo nada da će netko od naših neafirmiranih plivača iznenaditi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!