Nogomet

Sevilla na teškoj kušnji

Petar Plevnik • petak, 16.03.2007.

Ždrijebom u gradu domaćinu ovogodišnjeg finala Kupa Uefe, Glasgowu, određeni su parovi četvrtfinala najmasovnijeg europskog klupskog natjecanja. Najzanimljivije bi trebalo biti u dvoboju branitelja naslova Seville i Tottenhama, dok ništa manje neizvjesnosti ne nude ostali parovi...

Nakon što je jučer na šokantan način, pogotkom vratara Palopa u posljednjim trenucima susreta, izborila produžetke i prolaz dalje u Donecku, branitelj naslova Sevilla novo će iskušenje imati u okršaju sa Tottenhamom, koji je, na krilima sjajnog napadačkog dvojca Berbatov - Keane, došao do brojke od osam uzastopnih pobjeda u Kupu Uefa.

Ništa manje zanimljivo ne bi trebalo biti ni u ostalim dvobojima, a posebice u srazu dvaju momčadi kojima je cilj "uvijek postići gol više", AZ Alkmaara i Werdera iz Bremena. U dvoboju Bayer Leverkusena i Osasune obje će momčadi tražiti prigodu za spas ne baš uspješne domaće sezone, dok će zanimljivo biti i u dvoboju dvije slične škole nogometa, španjolske i portugalske, srazu Espanyola i Benfice.

Prve utakmice na rasporedu su 5. travnja, dok su uzvratni susreti tjedan dana kasnije.

Kup Uefe, četvrtfinale, parovi:
AZ Alkmaar - Werder Bremen
Bayer Leverkusen - Osasuna
Sevilla - Tottenham
Espanyol - Benfica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!