Rukomet

Nijemci i Španjolci ne daju blizu

Petar Plevnik • nedjelja, 01.04.2007.

Baš kao i Kupu pobjednika kupova, i u Kupu EHF-a o pobjedniku će odlučivati Nijemci i Španjolci. U polufinalnim dvobojima Magdeburg je lakoćom preskočio Grasshoppers, dok je Aragon protiv danskog Skjerna uspio nadoknaditi minus od četiri pogotka iz prvog susreta...

Danci su u Zaragozu doputovali sa četiri gola viška iz prvog susreta (29:25), no, slično kao i Zagreb, nisu uspijeli izdržati paklenu španjolsku atmosferu te su poraženi sa 29:24, što je Španjolcima bilo dovoljno za plasman u finale. U susretu kojeg je sudio hrvatski sudački par Lovrić - Petković, domaćine je do pobjede predvodio Egipčanin Zaky sa šest pogodaka, dok kod Danaca pet pogodaka Jensena.

Puno manje neizvjesnosti bilo je u dvobojima Magdeburga i Grasshoppersa. Naime, Nijemci su već u prvom susretu osigurali prednost od osam pogodaka (32:24), tako da je uzvratni susret u Zürichu bio čista formalnost. Ipak, predvođen Göthelom sa šest pogodaka, Magdeburg je i u uzvratu slavilo sa 27:26, potvrdivši plasman u finale, u kojem će momčad Bogdana Wente bez sumnje biti favorit u odnosu na Aragon.

Kup EHF-a, polufinale, rezultati:
Grasshoppers - Magdeburg 26:27 (24:32)
Aragon - Skjern 29:24 (25:29)
*u zagradi su rezultati prvih susreta

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!