Ostali sportovi

"Tek smo na 10 posto mogućnosti"

Davor Sajko • nedjelja, 08.04.2007.

Niti poraz od Thundera nije natjerao trenera Demonsa, Chana Henryja da prizna nadmoć zagrebačke momčadi, dok se trener Thundera, Siniša Štefanović orijentirao na pogled prema budućim nastupima...

Trener Demonsa Chan Henry: "Možda sam ih malo podcijenio u najavi ove utakmice, ali kada sam ih gledao vidio sam samo malo dobroga od zagrebačke ekipe. Mi smo danas bili bez nekoliko igrača u napadačkoj liniji i moji igrači nisu u utakmicu ušli najbolje. Zbog nekih azloga nismo treirali nekoliko tjedana što se osjetilo i u današnjoj utakmici. Thunderi su napredovali i mislim da su postali dobra momčad."

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Igrač utakmice Ivan Klarić: "Ovo je pobjeda kompletne momčadi, a ja sam samo iskoristio priliku koju mi je pružio trener. Isplatili su se naporni treninzi nakon što smo ostali bez Borne, a mislim da sam današnjom svojom igrom opravdao povjernje trenera i dostojno zamijenio Bornu."

Vezane vijesti

Trener Zagreb Thundera Siniša Štefanović: "Odigrali smo jako dobru utakmicu i zasluženo smo slavili. Cijela me momčad zadovoljila svojim pristupom i svojom igrom. Mi smo sada na 10 posto naših mogućnosti i tek je na nama da treninzima i na predstojećim utakmicama ostvarimo napredak. Slijedeća utakmica je protiv Grifona u Avianu i bez obzira na ozlijede ključnih igrača na nama je da odigramo dobro i pokažemo da možemo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!