Tenis

Prva dva nositelja za naslov

Branimir Korać • nedjelja, 25.02.2007.

U finalu ATP turnira u Memphisu igrat će prvi nositelj Andy Roddick i drugi nositelj Tommy Haas. Roddick je u polufinalu bio bolji od Andyja Murraya dok je Tommy Haas bio bolji od Mardyja Fisha...

Andy Roddick uzvratio je Andyju Murrayu za poraz u polufinalu San Josea. Roddick je slavio sa 6:3, 7:6 odigravši izvrsno posebno u prvom setu gdje Murray nije imao nikakve šanse. U drugom setu Murray je igrao puno bolje, imao je i prednost 5:3 te mogao poravnati na 1:1 u setovima, ali Roddick se vratio i uzeo set u tie-breaku sa 7:4. "Moram priznati da je Roddick odigrao nekoliko sjajnih udaraca u pravo vrijeme, ali isto tako niti ja nisam igrao svoj najbolji tenis. To ipak ne umanjuje Andyjevu zasluženu pobjedu", komentirao je nakon meča Murray.

Roddick će u finalu igrati protiv Tommyja Haasa koji je briljirao u meču s Mardyjem Fishem. Fish je nakon meča frustrirano ustvrdio da se osjeća kao da igra protiv Karlovića ili Arthursa, aludirajući na sjajan servis Haasa u ovom meču. Roddick i Haas igrali su dosad osam puta, a Haas ima pet pobjeda. U posljednjem meču 2006. godine u Houstonu bolji je u tri seta bio Haas.

ATP Memphis, polufinale:
Tommy Haas (GER, 2) - Mardy Fish (USA, 4) 6:3, 6:4, Andy Roddick (USA, 1) - Andy Murray (GBR, 3) 6:3, 7:6(4).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!