Zimski sportovi

Zagrebačke pahuljice spremne za novu sezonu

HINA • srijeda, 14.02.2007.

Nakon šest mjeseci napornog rada Zagrebačke pahuljice spremno dočekuju skorašnje izazove na međunarodnoj sceni u sinkhroniziranom klizanju, a već danas putuju u švicarski Neuchatel gdje će se ovog vikenda održati jako međunarodno natjecanje, izjavio je danas na prigodnoj konferenciji za novinare predsjednik našeg najbrojnijeg Klizačkog kluba sa više od sto članica Zoran Kovačević...

"Ovu sezonu krećemo s mnogim novinama jer je Svjetska federacija smanjila broj članica u ekipi s 20 na 16. Tako smo i koncipirali nove programe, a vjerojatno ćemo s prosjekom od 18 godina biti jedna od najmlađih ekipa na svim skorašnjim natjecanjima. U Švicarskoj nas očekuje prva ovogodišnja međunarodna provjera među 11 seniorskih sastava iz cijelog svijeta, a tek nakon ocjena sudačkog žirija vidjet ćemo koliko naši programi vrijede", istaknuo je Kovačević.

Direktor 6. Trofeja Zagrebačkih pahuljica Davorin Orban naglasio je kako je zasad za to natjecanje, koje će se održati 16. i 17. ožujka u Ledenoj dvorani Doma sportova, prijavljena 21-a ekipa iz 12 zemalja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!