Nogomet

David Navarro je antiheroj dana

Marin Vuković • srijeda, 07.03.2007.

Obrambeni igrač Valencije David Navarro jučer je odnio titulu antiheroja dana, nakon što je po svršetku utakmice između Intera i Valencije kukavički udario Nicolasa Burdissa i slomio mu nos...

Nakon što je Valencia izborila nastup u četvrtfinalu, na travnjaku je došlo do naguravanja koje je ubrzo eskaliralo u ozbiljniju tučnjavu. Tome je prije svega "kumovao" David Navarro koji je s klupe za pričuve utrčao na travnjak i s leđa udario Nicolasa Burdissa. Nesretnom Burdissu slomljen je nos, a igrači Intera dali su se u potjeru za Navarrom ne bi li osvetili svog suigrača. Kukavički udarac, a zatim i trkačke sposobnosti Navarra u bijegu ispred Interovih igrača možete vidjeti na sljedećem linku.

Nemile scene nastavljene su i izvan terena jer je vratar Intera Francesco Toldo utrčao u svlačionicu Valencije u potrazi za Navarrom, a isto su pokušali i Luis Figo i Esteban Cambiasso. Navarro je ipak izbjegao osvetu Burdissovih suigrača, ali je teško očekivati da će proći nekažnjeno. Interov predsjednik Massimo Morattiveć je izjavio da delegat utakmice treba odraditi svoj posao, a uz postojeće snimke vjerojatno neće imati poteškoća utvrditi činjenice.

David Navarro kasnije se hladne glave ispričao zbog neprihvatljivog postupka, obećavši da to više neće ponoviti, te da će se i osobno ispričati braniču Intera zbog nanesenih ozljeda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!