Nogomet

Uefa smanjila kazne

Zoran Zdelar • srijeda, 28.03.2007.

Europska nogometna federacija danas je obavijestila klubove Inter i Valenciju o ublaženim kaznama za igrače koji su se sukobili pri kraju utakmice Lige prvaka...

Nemile scene nakon i tijekom utakmice Lige prvaka igrane u Španjolskoj između Valencije i milanskog Intera dugo nisu viđene u tom elitnom natjecanju, pa je Uefa odlučila strogo kazniti većinu sudionika. Najgore je tom prilikom prošao David Navarro koji je Interovom igraču slomio nos. On ja kažnjen sa sedam mjeseci zabrane nastupa u svim natjecanjima, a danas mu ja kazna smanjena na šest mjeseci. U slučaju ponavljanja ičega sličnog u slijedeće dvije godine, kazna će mu biti uvećana za dva mjeseca suspenzije. Navarro će pravo nastupa imati ponovno tek 14. rujna.

Kazne su smanjenje i ostalim sudionicima. Tako će Carlos Marchena umjesto četiri pauzirati dvije utakmice, a isto tako bit će drastičnije kažnjen u slučaju sličnog ponašanja.

Cordobi je suspenzija s tri utakmice smanjena na dvije, a Maiconu sa šest na tri utakmice. Jedini kojem je na snazi ostala prvotna kazna je ona izrečena Burdissu, koji će morati preskočiti slijedećih šest utakmica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!