Nogomet

Velez suspendirao incidentnog golmana

Maja Giljanović • subota, 05.05.2007.

Argentinski Velez Sarsfield sedam utakmica prije kraja prvenstva suspendirao je svog vratara Gastona Sessu nakon najnovijeg u nizu incidenata 34-godišnjaka...

Legitimni nasljednik također osebujnog Paragvajca Jose Luis Chilaverta je sredinom tjedna u 25. minuti utakmice osmine finala Libertadores kupa protiv Boca Juniorsa (poraz 3:0) je divljačkim udarcem posred glave umalo nokautirao Rodriga Palacija (srećom prošao bez obiljnijih posljedica) te zaradio isključenje.

Predsjednik Veleza je za lokalni radio potvrdio da Sesse neće biti do konca prvenstva, ali: "Radi se o vrhunskom golmanu koji će potražiti stručnu pomoć te riješiti probleme pa nema govora o eventualnom izgonu iz kluba".

Sam Sessa je kratko izjavio da žali zbog "nesretnog događaja", a odluci klupske uprave koja zahtijeva i psihijatrijsku procjenu mentalnog zdravlja igrača nema se što prigovoriti. Najnoviji incident nastavlja se na ranije; 2002. je kažnjen s 10 utakmica neigranja nakon napada na suca, prije nepunih mjesec dana revoltiran dosuđenim (po njemu nepostojećim) jedanaestercem za Racing skinuo se pred protivničkim navijačima, prošli tjedan je skupljača lopti pogodio svom snagom u lice, a čarke sa suigračima na treninzima već su svakodnevica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!