Ostali sportovi

Uspješan nastup hrvatske atletske reprezentacije

Sportnet • nedjelja, 18.03.2007.

I zadnji dan trećeg Europskog dvoranskog atletskog prvenstva protekao je u seriji izvanrednih rezultata i nekoliko svjetskih rekorda, od kojih bi ovaj put istakli svjetski rekord Španjolca Jose Exposita koji je skočio u dalj 7,38m. Naš Zoran Talić bio je šesti sa 5,66m...

U bacanju kugle naša Đurđica Krivačić bila je sedma sa 7,33m. I ovdje je oboren svjetski rekord - Poljakinja Eva Durska bacila je kuglu 14,37m. U trci na 200 m Eva Bognar bila je 16.

Natjecanje su od naših reprezentativaca zatvorili Varaždinci koji će biti domaćini Europskog atletskog prvenstva na otvorenom u srpnju 2010 godine.

Velimir Femen bio je u bacanju kugle u finalu šesti sa hicem od 9,04m, a Romeo Težački, junior star 16 godina, bio je deveti sa osobnim rekordom od osam metara. Pobjednik je bacio 13,22m. U skoku uvis Romeo Težački bio je osmi sa skokom od 1,45m. Pobjednik skoka uvis imamo je rezultat 1,73m.

Naša reprezentacija vraća se autobusom u ponedjeljak 19.03. u večernjim satima u odličnom raspoloženju. Poslije dva europska prvenstva došli smo na korak do medalje. A Varaždin i EP su samo tri godine ispred nas..

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!