Ostali sportovi

Rumunjka zaustavila Boroš

Branimir Korać • petak, 30.03.2007.

Hrvatski stolni tenis završio je s nastupima na Europskom prvenstvu u Beogradu. Posljednji adut u ždrijebu ostala je kao i obično Tamara Boroš, ali i ona je danas poražena te tako ostala bez četvrtfinala Europskog prvenstva...

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Nakon jučerašnje dvije pobjede, Tamara Boroš danas je zaustavljena u osmini finala Europskog prvenstva u stolnom tenisu. Sedmomjesečna stanka naravno ostavila je traga i Tamara je poražena od Rumunjke Elizabete Samare 11:8, 11:9, 11:8, 8:11, 11:9, igračice s kojom u normalnim uvjetima ne bi imala prevše problema. Samara tako odlazi u četvrtfinale gdje ju čeka bjeloruski "lovac" Viktorija Pavlovič.

Osim Tamare Boroš od važnijih igračica u četvrtfinalu neće biti niti Liu Jia koja je s 4:2 poražena od Ni Xia Lian, Krisztine Toth koju je s ekspresnih 4:0 eliminirala Rumunjka Dodean te Elke Wosik koja je s 4:2 bila slabija od Li Jiao.

Vezane vijesti

Kod stolnotenisača nekolicina poznatih igrača završila je astupe u treem kolu i osmini finala. Aleksej Smirnov u trećem kolu poraže je s 4:2 od Slovenca Tokiča koji je napravio i korak više svladavši He Zhi Wena za ulazak u četvrtfinale. Braća Phillipe i Jean-Michel Saive poraženi su u trećem kolu od Gardosa i Lundquista dok je njemački veteran Jörg Rosskopf bio slabiji od Danca Mazea. U četvrtfinale su bez većih problema prošli Timo Boll i Vladimir Samsonov dok se dosta namučio Kalinikos Kreanga protiv Nijemca Stegera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!