Rukomet

U petak i subotu završnica Kupa u Požegi

www.koprivnica.net • srijeda, 28.03.2007.

Nema puno vremena za plakanje nakon eliminacije iz europskih natjecanja, rukometašice i stručni stožer Podravke Vegete moraju se okrenuti završnici domaćeg Kupa, koja je na rasporedu ovog petka i subote u Požegi...

U petak se u polufinalu sastaju Podravka Vegeta - Zamet (18 sati) te domaći Kutjevački podrum i zagrebačka Lokomotiva (20). Finale je na rasporedu u subotu s početkom u 17 sati, uz izravni prijenos na HTV 2.

Utakmica u Vilcei još je uvijek aktualna tema među koprivničkim ljubiteljima sporta. I oni koji inače detaljno ne prate rukomet, raspituju se što se to dogodilo podravkašicama, kako su to izgubile utakmicu sa čak 13 pogodaka razlike. Odgovor je jasan, odigralo se iznimno slabo, ispod svake razine, to nije bila igra dostojna reputacije i u krajnjoj liniji novčanih primanja tih igračica.

- Poraz je bolan, ali same smo si krive. Igrale smo bez žara i borbenosti, sve je bilo loše, i obrana, i napad. Objektivno je Oltchim jača ekipa, ali ne za ovih 13 razlike - samokritički je priznala Božica Palčić, jedna od rijetkih igračica koju je sramotni poraz u Vilcei doista i pogodio.

Očito je u koprivničkom klubu ipak potrebno malo više discipline i bolje komunikacije na svim razinama, vjerojatno se onda ne bi dogodio 'pad sistema' kao u Rumunjskoj. Iako je ove sezone bilo puno ozljeda, iako je ekipa neiskusna u europskim razmjerima, iako se igralo sa suparnicima u koje su sponzori uložili više novca, sve to nije i ne može biti opravdanje za nedostatak borbenosti i zalaganja. A to je ono što navijače i simpatizere Podravke najviše boli.

A nakon Vilcee, koprivničke rukometne zvijezde i zvjezdice više nemaju pravo na novi kiks.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!