Rukomet

Ikastu samo plus jedan

Ivan Ambroš • subota, 14.04.2007.

Rukometašice su ove subote odigrale prve susrete polufinala Kupa EHF-a. Ikast je kod kuće došao do samo jednog gola prednosti protiv Elde, dok je Zvezda izgubila na gostovanju kod Bayer Leverkusena...

U prvom susretu polufinalnog dvoboja Ikast je uspio pobijediti Eldu sa samo 36:35. Favorizirane Dankinje nisu uspjele zaustaviti napad Španjolki koje su na poluvremenu vodile 18:19. Najbolja igračica susreta je bila izvrsna Tanja Milanović s dvanaest postignutih golova. Ubojiti španjolski napad predvodile su Susana Fraile i Oana Soit svaka s po sedam pogodaka. Iako su Španjolke ostvarile dobar rezultat za uzvrat, Ikast je vrhunska ekipa kojoj gostujući teren u uzvratnoj utakmici ne predstavlja poblem.

Bayer Leverkusen je kod kuće došao do pobjede protiv Zvezde 23:21. Najbolji strijelci sa šest golova bile su Nijemice Nadine Krause i Yvonne Filgert. S obzirom na formu i kvalitet ruskih rukometašica, teško je povjerovati da će Nijemice uspjeti sačuvati prednost od dva gola na gostovanju u Zvenigorodu sljedeće subote.

Kup EHF-a, polufinale, prvi susreti:
Ikast Bordnig - Orsan Elda Prestigio 36:35 (18:19)
Bayer Leverkusen - Zvezda Zvenigorod 23:21 (13:11)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!