Rukomet

Nijemci spremni za Ademar

Ivana Strahija • subota, 21.04.2007.

Njemački HSV Hamburg u nedjelju ugošćuje momčad iz španjolskog Leona, prvu rundu protiv respektabilnog Ademara u finalu Kupa pobjednika kupova Nijemci će odigrati pred prepunom domaćom dvoranom. Ulaznice za utakmicu rasprodane su danima prije susreta...

I Hamburg i Ademar za sobom imaju dobar dio naporne europske sezone, koja im je ujedno omogućila da svoje taktičke i igračke sposobnosti izbruse do kraja. No put do finala Kupa pobjednika kupova nije bio lak ni za jednu ekipu, Ademar je morao izboriti prolazak preko naših Zagrepčana, dok su Hamburžani sarajevsku Bosnu ostavili na minus pet.

Za prvi meč finala Kupa pobjednika kupova Španjolci se pripremaju već tjednima, a svoje nade polažu na odlične vratare te igrače Garraladu i Sigurdssona, uz odličnog Krivošljikova. Nijemci s druge strane u svojim redovima imaju dva svjetska prvaka, Hensa i Jansena, pa će nedjeljno popodne zasigurno donijeti odličan rukomet pod ravnateljskom palicom srpskog sudačkog dvojca.

Ademar je do sada osvojio dva pokala KPK, 2005. porazili su Zagreb, a 1999. Cantabriju u finalnim susretima Kupa. U finalu su Španjolci igrali i 2001., no tad je Flensburg izborio titulu.

HSV Hamburg do sad protiv Ademara u Kupu pobjednika kupova nije imao sreće. Nijemce su Španjolci iz Leona u sezoni 2005/2006 izbacili u četvrtfinalu, i to svega s dva pogotka više.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!