Nogomet

Bez Ševčenka na Anfield

Hrvoje Rafaelić • ponedjeljak, 30.04.2007.

Nevolje po Mourinha se nastavljaju. Nakon Ricarda Carvalha i Michaela Ballacka još jedan važan kotačić neće nastupiti u uzvratnom dvoboju Lige prvaka protiv Liverpoola...

Ukrajinac Andriy Ševčenko neće nastupiti u polufinalu Lige prvaka u dvoboju Liverpoola i Chelseja. Zajedno sa Carvalhom i Ballackom neće putovati sa momčadi, već će pokušati sanirati ozljedu u Londonu. U momčad se nakon ozljede vratio Nizozemac Arjen Robben, koji bi prema prvim najavama trebao zauzeti mjesto u sredini terena jer Essien mora pokrpati rupe u obrani.

Iako je Ukrajinac sam vrh svjetskih napadača, portugalski stručnjak na čelu momčadi iz Londona najviše žali za odsustvom Carvalha: "On je bio naš najvažniji kotačić. Ovo je veliki udarac za našu momčad. Carvalho će nam strašno nedostajati. Odradio je veliki posao kada su Cech i Terry bili ozljeđeni. Ovo je prilika za Beniteza koji će sasvim sigurno u momčad gurnuti Croucha koji ima dva metra. Rafa je odličan trener i sigurno će pokušat s njim sada kada nema Carvalha.".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!