Ostali sportovi

Stevens blizu pobjede

Branko Barić • srijeda, 02.05.2007.

Počeli su četvrtfinalni susreti na Svjetskom prvenstvu u Sheffieldu. Nakon jučerašnjeg dana, jedino je Metthew Stevens relativno sigurna oklada za polufinale...

Stevens vodi 11:5 protiv Shauna Murphya, svjetskog prvaka iz 2005. Stevens je igrao agresivnije i bolje od samog početka, iako se Murphy zahvaljujući taktičkoj disciplini držao sve do 4:4. No druga trećina obračuna odlazi u potpunosti na stranu Velšanina, koji danas samo mora potvrditi ulazak u polufinale.

Dvije trećine su jučer odigrali i Stephen Maguire i Anthony Hamilton, ali tamo je koš uvijek teško predvidjeti pobjednika. Maguire vodi 9:7 i puno bolje izgleda za stolom, ali iskusniji Hamilton još to može okrenuti. Valja istaknuti da je s rezultatom od 143 Maguire zasjeo na vrh top-liste najvećih breakova na turniru.

Svoj obračun su započeli i Ronnie O'Sullivan i John Higgins. Ako je suditi po tom početku, čeka nas još jedan izuzetno kvalitetan i zanimljiv dvoboj na ovom prvenstvu. Trenutno je 4:4, a preostale dvije trećine na rasporedu su danas.

Mark Selby vodi protiv Ali Cartera s 5:3. U susretu kojeg su obilježile česte pogreška oba igrača, nešto bolje stoji Selby koji češće uspijeva izgraditi velike breakove.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!