Nogomet

Kaka odbio Brazil

Ivo Gabrić • subota, 12.05.2007.

Brazilski reprezentativac Kaka poslao je pismo brazilskoj nogometnoj federaciji u kojoj piše da je odlučio da neće ovog ljeta nastupiti na Kupu Amerike zbog premorenosti...

Dok traju pripreme za veliko atensko finale protiv Liverpoola, Milanova zvijezda odlučila je kako ovog ljeta ipak neće nastupiti za reprezentaciju.

"Uvijek ću se s ponosom odazvati reprezentativnom pozivu, međutim u mom mogućem nastupu na ovogodišnjem izdanju Kupa Amerike ne bi mogao pružiti igru na nivou koji se od mene očekuje. Nisam se odmorio tri sezone." - rekao je Kaka, koji je jedan od najvećih favorita za osvajanje Zlatne lopte ove godine.

Budući da će rossoneri u kolovozu morati igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, Kaki ostaje jako malo vremena za odmor budući da će se Kup Amerike održati u razdoblju od 26. lipnja do 15. srpnja.

Prije Kake i druga brazilska superzvijezda Ronaldinho je najavila svoj izostanak. Izostanci su razočarali brazilskog izbornika Dungu, no isto tako najavljuje kako će sada neki drugi igrači dobiti priliku da se dokažu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!