Nogomet

Nadal i Sevilla u istoj priči?

Sportnet • utorak, 15.05.2007.

I ptice na grani znaju da je Rafael Nadal trenutno najbolji zemljaš na svijetu. Ptice na grani koje prate nogomet znaju da je Sevilla u prilici osvojiti tri trofeja. Hoće li Rafa do stotke, ili Sevilla do hat-tricka?...

Nadal je 77 puta zaredom slavio na zemljanoj podlozi, a završetku serije ne nazire se kraj. Hoće li Rafa stići i do 100. pobjede? Expekt.com kladionica za vas je pripremila čak tri odlične ponude! Mislite da će Nadal uspjeti slaviti i u iduća 23 meča na zemljanoj podlozi? Takvu okladu Expekt.com nagradit će koeficijentom 3.50!

U drugoj ponudi možete bogato zaraditi na eventualnom trostrukom uspjehu Seville. Koeficijent na okladu da će Sevilla osvojiti Primeru, Kup (Copa del Rey) i Kup Uefa iznosi ogromnih 17.00! Ako vas više privlači finalna utakmica Kupa Uefa između Seville i Espanyola, Expekt.com pripremio je za vas još jednu odličnu ponudu. Pogodite točan rezultat utakmice i vaš će dobitak biti udvostručen do maksimalnog iznosa od 25 eura! Koeficijent da će Sevilla pobijediti 4:0 iznosi 50.00, a odigrate li na pobjedu Espanyola 3:0 bit ćete nagrađeni koeficijentom 70.00!

Više o ovoj i ostalim ponudama doznajte na stranicama Expekt.com kladionice. REGISTRIRAJTE SE i unovčite svoje sportsko znanje!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!