Nogomet

Mourinhu lisice zbog psa

Marin Vuković • srijeda, 16.05.2007.

Trener Chelseaja Jose Mourinho uhićen je jučer u Londonu pod optužbom da je sprečavao policiju u obavljanju svoga posla. Specijalni zadatak bio je odvođenje Mourinhovog psa u karantenu...

Jose Mourinho zaista nema sreće. Nakon ispadanja Chelseaja iz Lige prvaka, te gubitka titule u Premiershipu, portugalski je trener jučer završio "iza rešetaka". Prema pisanju britanskog dnevnika "Sun", kontroverzni trener Chelseaja jučer je uhićen kod svoje kuće jer je pokušavao spriječiti policiju da odvede njegova psa u karantenu.

Naime, strogi britanski zakon ne dopušta ulaz u zemlju kućnim ljubimcima koji nisu uredno cijepljeni. Prema podacima kojima je raspolagala policija Mourinho je svoga psa vodio sa sobom izvan Velike Britanije, a zatim ga vratio kući bez cijepljenja. U takvim slučajevima potrebno je životinju smjestiti u karantenu, što je Mourinho pokušao spriječiti.

Mourinho je prilikom dolaska policije bio na klupskoj dodjeli nagrada za igrača godine, ali se potom vratio kući i pokušao spriječiti policiju da mu odvede psa. Uhićen je i odveden u policijsku postaju, iz koje je kasnije objavljeno priopćenje: "44-godišnji muškarac uhićen je pod optužbom sprečavanja policije u obavljanju dužnosti i odveden je u policijsku postaju u zapadnom Londonu. Opomenut je zbog ometanja policije i pušten."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!