Sportnet

UŽIVO iz Draženovog doma

Bruno Blumenschein • subota, 09.06.2007.

SportNet.hr je UŽIVO pratio događanja u trećem susretu finala PH u Domu Dražena Petrovića...

Finale prvenstva Hrvatske, treća utakmica, 9. lipnja 2007.:
Cibona - Zadar 87:95

Završetak utakmice:
Zadar zasluženo slavi velikih 2-1 u finalu prvenstva Hrvatske! Pobijedili su Cibonu njihovim oružjem - trčanjem. Nakon što su English i Johnson pokrenuli brojne kontra napade, Barać je donio potpuno preokret, a iako su tijekom susreta bili neprecizni, sa crte za slobodna bacanja su priveli susret kraju. Cibona nije uspjela iskoristiti raspoloženog Krasića, nedostajao je ubojitiji Kus, kao i samozatajni Andrić.

Treća četvrtina:
Cibona pobjegla na 66:55, Zadar se s osam laganih koševa iz kontra napada vratila sve do minus tri zahvaljujući Englishu i Jubyju; Cibona imala odličnog Krasića, koji je dominirao za cijelo vrijeme na parketu.

Poluvrijeme:
Ne znam kako je pred vašim ekranima, ali ovdje je vruće! Markota i Marcelić su na tribinama od poznatih. Pozdrav ljetu, ljetnim haljinama i plavim vlasima

Druga četvrtina:
Prava finalna utakmica, atmosfera i igra se nastavila i u drugoj četvrtini. Zadar je odigrao nekoliko odličnih akcija, ali nervozni English i nekoliko nategnutih sudačkih odluka za Cibonu, Zagrepčani drže kontrolu rezultata. Kod Cibone je manjak Kusa promovirao Wrighta i Mancea u glavne uloge, dok su Čolak i Vladović vodili Zadar.

Prva četvrtina:
Zadar se u potpunosti digao nakon zamjene Stipčević-Vladović, dok je kod Cibone jako loše odreagirao Wright zbog čega je Gečevski došao do više prostora

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!