Vodeni sportovi

Elektrošokirana Hanson stabilno

Maja Giljanović • nedjelja, 17.06.2007.

Australsku plivačicu Brooke Hanson liječnici su, trenutno u stabilnom stanju, svejedno zadržali na promatranju nakon doživljenog (srećom i preživljenog) strujnog udara...

29-godišnjakinju je, naime, prilikom brčkanja u melbournškom spa-centru onesvijestio nalet električne struje, a okolnosti nesreće još se uvijek istražuju. Najbitnije je potvrdio njen otac ujedno i glasnogovornik australske plivačke reprezentacije Ian Hanson: “Strašno joj je neugodno, ali posljedica, vjerujemo, ne bi smjelo biti. Brooke je uistinu imala veliku sreću jer su joj hladne glave prisutnih te njihova hitra reakcija spasile život“.

Vezane vijesti

Hanson je, inače, 2004. u Indianapolisu osvojila rekordnih šest zlata na Svjetskom prvenstvu u 25-metarskim bazenima, a vrhunac karijere je doživjela na Olimpijskim igrama u Ateni na kojima je u svojoj najjačoj disciplini (100 prsno) stigla do srebra. Također je osvojila zlato u štafeti 4x100 mješovito. Na Svjetsko se prvenstvo ranije ove godine nije uspjela kvalificirati, a nada se povratku među aussieje za nadolazeće OI u Pekingu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!