Nogomet

Ipak prva u Podgorici, stiže Verpakovskis?

Bernard Jurišić • subota, 30.06.2007.

Iako je Hajduk bio prvi izvučeni klub na ždrijebu 1. pretkola Kupa Uefe i trebao je 19. srpnja ugostiti podgoričku Budućnost, UEFA je iskoristila svoje pravo i zamijenila termine. Splitska momčad mogla bi uskoro biti snažnija za jedno ugledno internacionalno ime...

Hajduk će u prvom susretu 1. pretkola Kupa Uefe ipak biti gost. 19. srpnja hrvatski će predstavnik gostovati u Podgorici pred zasigurno krcatim tribinama, iako je prvotno Hajduk bio previđen za prvog domaćina. Uzvrat u Splitu bit će 2. kolovoza.

Iz splitskih redova stiže i zanimljiva mogućnost pojačanja igračkog kadra. Ukoliko se dogovore uvjeti između Hajduka i kijevskog Dynama, splitsku svlačionicu mogao bi pojačati latvijski reprezentativac Maris Verpakovskis.

28-godišnji napadač drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u španjolskom Getafeu, iako se za njegove usluge prošle zime zanimao i zagrebački Dinamo.

Verpakovskis nije u planovima trenera Dynama ni u narednoj sezoni, pa se pojavila mogućnost da krene putevima svog nekadašnjeg suigrača Florina Cernata. Zanimljivo je da je Dinamovac Jerko Leko prošle sezone "nudio" Latvijca Maksimiru, a sad je Hajdukovac Goran Sablić Verpakovskisa "gurnuo" prema Poljudu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!