Nogomet

Preokret Makedonije

Kristian Hohnjec • subota, 30.06.2007.

Danas je odigrana većina uzvratnih susreta Intertoto kupa, a preokret je uspio jedino Makedoniji i nažalost Vllazniji, ostale ekipe uspjele su sačuvati prednost iz prvih utakmica. Makedonci slave Goranca Stojanovskog koji im je s dva pogotka omogućio prolaz...

Grčki Ethnikos je na stadion Gorče Petrova stigao s minimalnih, ali vrijednih 1:0 iz prve utakmice. Stojanovski je već u 14. minuti izjednačio rezultat, da bi svojim drugim pogotkom sredinom drugog poluvremena gurnuo Makedonce dalje. Grbalj iz Radanovića nije uspio proći dalje nakon prihvatljivih 1:2 iz prve utakmice. Nakon što je Coroian pogodio za vodstvo gostiju u 41. minuti, brzo su se oporavili od šoka i zahvaljujući pogotku Đalca otišli na poluvrijeme s egalom. Međutim u drugom dijelu nisu uspjeli doći do pogotka koji bi im omogućio produžetke.

Uzbudljivo je bilo u Moldaviji gdje je domaća Dacia uspjela proći azerbajdžanski Baku nakon izvođenja jedanaesteraca. Maribor je pogocima Mezge i Vranka rutinski prošao Birkirkaru, a lagani posao imala je i Slavija iz Sarajeva. Valur je minimalno slavio na gostovanju u Irskoj, ali je Cork City zahvaljujući prednosti iz prve utakmice ipak prošao dalje.

Vezane vijesti

Intertoto kup, uzvratne utakmice prvog kola:
Slavija Sarajevo - Sant Julia 3:2 (3:2)
Zestaponi - Tobol Kostanay 2:0 (0:3) Cork City - Valur 0:1 (2:0)
Vllaznia - Zagreb 1:0 (1:2)
Makedonija - Ethnikos A. 2:0 (0:1)
Dacia K. - Baku 4:2 (nakon jedanaesteraca); (1:1)
Slovan Br. - Differdange 3:0 (2:0)
KI Klaksvik - Hammarby 1:2 (0:1)
Grbalj - Gloria B. 1:1 (1:2)
Maribor - Birkirkara 2:1 (3:0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!