Nogomet

Hajdukovi navijači napadnuti u Crnoj Gori

Bernard Jurišić • četvrtak, 19.07.2007.

Dan utakmice 1. pretkola Kupa Uefe između podgoričke Budućnosti i Hajduka počeo je puno ružnije nego minuli dani. Konvoj s autobusima navijača Hajduka napadnut je kraj Budve, a nekoliko Hajdukovaca nastradalo je i na ulicama Podgorice...

Konvoj od pet autobusa koji su prevozili navijače Hajduka iz Splita u Podgoricu, napadnut je danas tijekom dana blizu crnogorskog ljetovališta Budve.

Iako su autobusi bili pod policijskom pratnjom, navijače Hajduka dočekala je "sačekuša" u kojoj su domaći huligani kamenjem s pristojne udaljenosti zasuli autobuse i napravili veliku štetu. Nekoliko Hajdukovaca unutar autobusa zadobilo je ozljede, a crnogorski policajci napadače su rastjerali pucnjevima u zrak.

Napadi na Hajdukove navijače nastavljeni su i u glavnom crnogorskom gradu. Tijekom dana napadnuto je nekoliko neopreznih navijača na ulicama Podgorice, nekoliko njih dobilo je i teže ozljede.

Dio Torcidaša već u ranim poslijepodnevnim satima sproveden je na tribine stadiona Pod Goricom, gdje će čekati početak susreta zakazan u 20:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!