Nogomet

"Domžale su ozbiljan protivnik"

Zoran Zdelar • četvrtak, 26.07.2007.

Ivankovićev prvi asistent, Rajko Magić, bio je u Albaniji na utakmici Tirana - Domžale nakon čega je zaključio kako će Dinamo u 2. pretkolu Lige prvaka imati vrlo snažnog i organiziranog protivnika...

Od jučer je poznat Dinamov protivnik u 2. pretkolu Lige prvaka. Modri će za nastavak sezone u europskim natjecanjima morati biti bolji u dvije utakmice sa slovenskim prvakom, Domžalama. Njihov prvi susret prije tjedana dana igran u Sloveniji pratio je osobno Branko Ivanković i pomoćnik Boris Kubla, dok je na uzvratnu utakmicu u Albaniju otputovao Rajko Magić.

Slika 1 od 2.
Foto: Nikola Movrić

Ivankovićev prvi asistent poučen utakmicom s Hazarom ovog puta nije podcjenjivao protivnika, već je o njemu pričao biranim riječima. Nakon prve utakmice s Hazarom pokazalo se da je Magić napravio iznimno lošu procjenu o protivničkoj momčadi i gotovo sve što je otkrio medijima pokazalo se netočnim. Proglašen je zbog toga, među ostalima, jednim od glavnih krivaca za loš rezultat u Bakuu, kao i lošu pripremu igrača za utakmicu.

Domžale su u Tirani slavili rezultatom 2:1, a pobjednički pogodak postigao je Dinamov igrač na posudbi, Dario Zahora. "Radi se o ozbiljnoj momčadi, koja je u uzvratu igrala puno bolje, nego u prvom dvoboju. Vidi se da je to kvalitetna, čvrsta momčad koja ima "glavu i rep". Igraju usko, bez puno pogrešnih dodavanja i u taj dvoboj moramo ući od početka koncentrirano. Albanci gotovo ništa nisu mogli napraviti protiv Domžala u uzvratu i slučajno su postigli izjednačujući pogodak. Ljubijankić je opasan napadač, ali i Dario Zahora je igrao izvrsno. Domžale su zaista ozbiljan protivnik.", kazao je Magić za službene klupske internet stranice.

Slične dojmove stekao je i Ivanković nakon prve utakmice igrane u Sloveniji. "Radi se o čvrstoj, ali i izrazito dobroj, ofenzivno postavljenoj momčadi. Očekivao sam njihov prolazak u drugo pretkolo, jer su i prije pokazali da su bolji od Albanaca. Janković, Ljubijankić i Zahora - to je osovina od koje prijeti i najviše opasnosti.", zaključio je Dinamov trener.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!