Nogomet

Torcida prijeti švercerima

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 30.07.2007.

Svako iščekivanje nekog velikog spektakla kod nas je neminovno praćeno izlaženjem švercerskih "štakora" iz svojih rupa. Uslijed ogromnog interesa profesionalni preprodavači zacijelo će zaraditi i na gostovanju Budućnosti u Splitu. No, navijači Hajduka poručili su im da će imati razloga "gledati preko ramena"...

Kad god vam na prodajnim mjestima kažu "ulaznica nema", jedino što vam preostaje jest - tražiti preprodavače. Tako će biti i uoči utakmice između Hajduka i Budućnosti u četvrtak, koja već izaziva ogroman interes.

Već na početku ovog tjedna "planulo" je nekoliko tisuća ulaznica, a najavljeni su brojni Hajdukovi navijači iz svih krajeva Dalmacije, Hrvatske i Europe.

Navijače Hajduka zabrinula je mogućnost da ulaznica "umjetno" nestane, odnosno da ih ne pokupuju "tapkaroši", koji će ih na dan utakmice nuditi po znatno većoj cijeni od službenih 40, 60 i 80 kuna.

Iz Kluba navijača Hajduka Torcida odaslano je "upozorenje" švercerima, koji su već nekoliko puta imali problema oko poljudskog stadiona, kad su bili prepoznati. Ovog puta mogli bi biti na meti i Torcidaša i policije.

Što se dolaska navijača Budućnosti tiče, još uvijek nije službeno poznato hoće li i koliko njih doći. Za njih će biti rezerviran jugozapadni sektor, a očekuje se da ih ne bi trebalo biti više od stotinjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!