Nogomet

Rutinski potvrditi

Goran Tomičić • srijeda, 01.08.2007.

Nogometaši Slaven Belupa sutra igraju uzvratnu utakmicu prvog pretkola Kupa Uefa protiv albanske Teute, koju su u Koprivnici pobijedili s uvjerljivih 6:2...

Farmaceuti u uzvratu moraju rutinski potvrditi odličnu igru u prvom susretu i plasman u drugo pretkolo. Krunoslav Jurčić uoči utakmice ima nekoliko dvojbi oko sastava. Na vratima je siguran Vanja Iveša. U sredini obrane mjesta su zacementirali Kristić i Radeljić, dok je desno siguran Poldrugač. Pozicija lijevog braniča otvara mnoge dvojbe. Božac je loše odigrao protiv Teute i Osijeka, a Čaval će zbog ozljede rebra pauzirati tri tjedna, tako da će Jurčić vjerojatno povjerenje dati Bošnjaku.

U vezi je siguran Sopić, a nakon probleme s ligamentima stopala vraća se Posavec. Od početka će vjerojatno zaigrati i Poljak, koji je odlično iskoristio 20 minuta protiv Međimurja. U napadu će biti Vručina, Šehić i Kresinger, a u slučaju da Jurčić odluči postaviti momčad u formaciji 4-4-2 zaigrat će Jurić na poziciji desnog bočnog, a Kresinger će početi na klupi.

Utakmica počinje u 16:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!