Ostali sportovi

Malević: "Popović falsificirao sporazum s Primorcem"

Ivana Strahija • srijeda, 01.08.2007.

"Na kraju će se Popović morati meni ispričati, garantiram vam to", rekao nam je u telefonskom razgovoru za Sportnet.hr bivši izbornik hrvatske odbojkaške reprezentacije Radovan Malević, kad smo ga upitali hoće li se ispričati kako mu je poručeno. Odbojkaška farsa se očito nastavlja...

Odbojkaška se farsa i dalje nastavlja, čini se da upletanje ministra Primorca kao ni predsjednika HOO Mateše nije polučilo baš nikakav uspjeh, nego je čak dapače i raspirilo strasti.

I dok predsjednik HOS-a Andrija Popović i dalje demagogijom mlati praznu slamu o sustavima, parasustavima, sektorima i vektorima, koja nikome ni najmanje nije jasna, Maleviću je sve i prejasno - smatra da je Popović na najgrublji način iznevjerio povjerenje koje mu je ukazao ministar Primorac: "Mene je Primorac nazvao i rekao da nikad nije potvrdio sporazum koji meni nameće obavezu ispričavanja Popoviću i HOS-u, to odgovorno tvrdim. On svoj potpis nikad nije stavio na papir na kome bi to pisalo, sam mi je to rekao."

Vezane vijesti

Prema Maleviću tako famozni drugi, od pet, koraka nikad nije bio ni temom razgovora između Mateše, Primorca i Popovića, a potonji navodno: "Pred cijelom nacijom laže. Nikad se Primorac nije složio s time da bi se ja trebao ispričati ili pismeno priznati da su moji postupci neodrživi. Cijenu laži platit će sam Popović.", ljut je Malević.

Tako i dalje ne znamo tko je lud, tko zbunjen, a tko laže, pošto Popović opet nije bio raspoložen za javljanje na mobitel, pa ga nismo imali prilike priupitati je li on uistinu falsificirao dogovor. Ukoliko se to doista jest dogodilo, čudimo se da ministar već nije izdao priopćenje ili barem javno reagirao na to da mu se stavljaju riječi u usta.

Ono što ipak sa sigurnošću možemo reći jest da hrvatska vrhunska odbojka sve manje zaslužuje taj pridjev, a muška reprezentacija juri po nizbrdici – bez kočnica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!