Nogomet

Ulaznica više ni za lijek

Bernard Jurišić • srijeda, 01.08.2007.

Euro-euforija još jednom je maksimalno uzdrmala Split i Dalmaciju. Dan prije uzvratnog susreta 1. pretkola Kupa Uefe protiv Budućnosti rasprodan je cijeli stadion, a klupski blagajnici arhivirat će oko 1,8 milijuna kuna. Crnogorci u Split stižu kasno večeras...

U Splitu je još jednom potvrđena davna istina, kako navijačima Hajduka zapravo i nije toliko važno tko je na suprotnoj strani njihovoj momčadi, ako ona igra dobro. Europska euforija ponovno je zavladala gradom i okolicom nakon dvije godine pauze, pa iako protivnik Hajduka u 1. pretkolu nije posebno atraktivan - tribine Poljuda bit će pretijesne za sve koji žele nazočiti ovom susretu.

Slika 1 od 1.
Foto: HB-Press-Agency

Danas je službeno objavljeno da su ulaznice - planule. Gotovo 30.000 karata već je pronašlo svoje vlasnike, a jedina nada da bi se nešto moglo pojaviti na prodajnim mjestima uoči početka utakmice je nedolazak gostujućih navijača.

No, iz Podgorice je ipak stigla vijest da se na put spremaju dva autobusa navijača Budućnosti, a vjerojatno će se još nešto njih uputiti i u privatnom aranžmanu. Na Poljudu ih se očekuje oko dvjestotinjak.

To znači da se ipak neće moći pustiti u prodaju ulaz B na zapadnoj tribini, koji prema Uefinim pravilima mora ostati prazan, jer se nalazi uz tribinu s gostujućim navijačima.

Dok će navijači gostujuće momčadi na put prema Splitu krenuti u četvrtak rano ujutro, nogometaši će u zračnu luku Split/Kaštela sletjeti kasno večeras.

Kuriozitet broj jedan je što će zbog kasnog dolaska poljudski stadion upoznati tek uoči utakmice, trenirati na njemu uopće neće. Budućnost će biti smještena u Hotelu Atrium, novoj luksuznoj rezidenciji s pet zvjezdica u centru grada. Kuriozitet broj dva jest da taj hotel još nije službeno otvoren, pa će jedini gosti u njemu biti - Crnogorci.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!