Nogomet

Slovencima pauza prije Dinama

Zoran Zdelar • četvrtak, 02.08.2007.

Nakon sinoć odigrane prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka, vodstvo Domžala zatražilo je od čelnika Prve lige da im se subotnja prvenstvena utakmica protiv Livara odgodi…

Pogodak u posljednjim minutama utakmice vratio je čelnicima Domžala nadu da bi u uzvratnom susretu na Maksimiru mogli doći do velikog iznenađenja i prolaska u treće pretkolo Lige prvaka. Odlučili su zbog toga zatražiti odgodu subotnje prvenstvene utakmice protiv Livara kako bi u Zagreb doputovali što odmorniji.

Kako bi eventualan uspjeh Domžala bio ujedno i uspjeh cjelokupnog slovenskog nogometa, nijedna strana nije se protivila odgodi utakmice. Čelnici Livara vrlo rado su izašli ususret Domžalama, pa bi susret trebao biti odigran sredinom ovog mjeseca.

Spomenimo i kako je dvoboj Domžala i Dinama jedini par u drugom pretkolu koji imaju tek šest 'slobodnih' dana između dvije utakmice. Svim ostalim klubovima, koji su prvu utakmicu drugog pretkola igrali u srijedu, uzvrat je na rasporedu 8. kolovoza, dok je jedino slovensko-hrvatskom paru dan ranije.

Dinamo svoj susret sa zaprešićkim Interom ove subote neće odgađati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!