Nogomet

Pudar: "Očekivao sam golijadu"

Bernard Jurišić • četvrtak, 02.08.2007.

Hajdukov trener Ivan Pudar nakon utakmice bio je zadovoljan prolaskom u 2. pretkolo Kupa Uefe, no nije propustio istaknuti kako se momčad još jednom ispromašivala. Mladi napadački tandem Hajduka bio je impresioniran ugođajem...

Hajduk je na terenu zaslužio prolazak u 2. pretkolo Kupa Uefe i bit će u sutrašnjem ždrijebu u Nyonu. No, noge će se tresti još nekoliko dana, dok UEFA ne objavi svoj konačni sud glede nastupa Drage Gabrića u prvoj utakmici u Podgorici.

Trener Hajduka nije htio zalaziti u priču koju su nakon utakmice isticali svi igrači i trener Budućnosti. "Zanima me samo teren, na odluku Uefe ne mogu utjecati niti o njoj razmišljam".

Slika 2 od 3.

O večerašnjoj utakmici Pudar je rekao: "Moram čestitati svojim momcima na izuzetno dobroj igri i zalaganju, a još više našim navijačima koji su nas nosili 90 minuta. Ipak sam malo žalostan zbog brojnih propuštenih šansi, no nakon toliko godina opet smo prošli dalje i to je najvažnije."

Budućnost ga ni večeras nije oduševila. "Centar su prošli tek nekoliko puta, mi smo večeras dominirali i da smo imali realizaciju kao protiv Intera i Budućnost bi se večeras provela slično".

Poništeni pogodak mogao je puno ranije smanjiti nervozu kod Hajdukovih igrača. "Kažu da je Andrić smetao vrataru, u redu, odluka je takva, što možemo. Ali i Kalinić je u drugom dijelu mogao sve riješiti, da nije pucao mogao je biti jedanaesterac i crveni karton. No, što je tu je, ja sam zadovoljan, željno očekujemo protivnika sutra."

Na pitanje ima li neku želju u sutrašnjem ždrijebu, Pudar je bio kratak. "Želim samo da mi svi igrači budu zdravi" i na završno pitanje koliko je zadovoljan dobacio: "Očekivao sam više. Očekivao sam golijadu. Stvorili smo puno prigoda, morali smo još neku realizirati."

Slika 1 od 2.

Ante Rukavina i večeras je bio "Mr. Promašaj", mogao je napuniti mrežu Podgoričana, no gol ga nije išao. "Znali smo da smo kvalitetnija i bolja momčad, ali ipak je bilo malo straha od neke zalutale lopte. Ponijela nas je atmosfera, oni nisu imali nikakve šanse i šteta što još nismo zabili neki gol da još ljepše izgleda. No, lijepo je i ovako, i dalje živimo u Europi i veselimo se novim iskušenjima. Publika je bila sjajna, ovo je njihova zasluga koliko i naša."

Nikola Kalinić sličnog je razmišljanja. "Nikad nisam igrao pred ovoliko gledatelja, bilo je prekrasno. Nadam se da smo pokazali našim navijačima da smo dobra momčad i da ćemo ove sezone puno napraviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!