Nogomet

Beckham i dalje odmara

Zoran Zdelar • nedjelja, 05.08.2007.

David Beckham nije krenuo očekivano u SAD-u. U Los Angeles Galaxy je stigao s nezaliječenom ozljedom i zasad još uvijek nije poznato kada će biti u stanju odigrati kompletnih 90 minuta...

Od engleskog reprezentativca Davida Beckhama očekuje se da podigne nogomet u SAD-u na jednu novu razinu, ali on zasad još uvijek nije spreman ni za 90 minuta igre. Nastupanje za Real Madrid pod injekcijama skupo ga je stajalo, a oporavku vjerojatno nije ni pomoglo 15-ak minuta igre u prijateljskom susretu s Chelseajem 21. srpnja.

Beckham trenutno ima istegnute ligamente i lijevog i desnog gležnja. Lijevi gležanj je stradao 6. lipnja tijekom reprezentativne utakmice protiv Estonije, a desni je ozlijedio četiri dana kasnije nastupajući u dresu Real Madrida. No, kako su Madriđani bili u utrci s Barcelonom i Sevillom za titulu prvaka, nije htio propustiti posljednje utakmice i nastupao je pod injekcijama.

"Za nastup na posljednjoj prvenstvenoj utakmici primio sam tri injekcije. Možete samo pretpostaviti na što mi je ličio gležanj nakon utakmice. Tek nakon dolaska u Los Angeles sam počeo s pravom rehabilitacijom izuzev tretmana od tjedan dana kad sam boravio na jugu Francuske.", kazao je Beckham.

Jasno je stoga da Beckham propušta današnju utakmicu s Torontom, ali čini se kako previše zbog toga i ne žali. Njegova uloga u osvajanju naslova u završetku sezone bila je prilično velika. "Protivnik sam svega neprirodnog, ali kako se ipak radilo o posebnom trenutku kada je trebalo osigurati titulu, pristao sam na injekcije. Bio sam spreman učini sve kako bih mogao nastupiti u posljednje dvije utakmice. Dugoročno gledano odluka nije bila baš pametna, ali u tom trenutku sam bio iznimno sretan.", otkrio je bivši engleski kapetan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!