Nogomet

Ivanković: "Ambiciozno protiv Werdera"

Tomislav Pacak • utorak, 07.08.2007.

Branko Ivanković je nakon utakmice protiv Domžala isijavao zadovoljstvo zbog prolaska u treće pretkolo Lige prvaka, a najavio je sada još bolju igru svojih štićenika nakon što su se riješili velikog rezultatskog imperativa protiv Domžala...

Ivanković je bio oduševljen navijačima i zadovoljan igrom svojih štićenika: "Jako sam sretan što smo prošli u treći krug. Naši navijači su bili predivni danas, oduševljen sam s njima. Već mogu najaviti slobodan ulaz za sve navijače protiv Cibalije. U najavi sam već rekao da će Domžale pokušati učiniti sve da prođu dalje, i kod 2:1 su vjerovali u prolaz. Mislim da su gledatelji mogli vidjeti jednu dramatičnu utakmicu, bilo je puno šansi, ali mislim da smo mi zasluženo prošli dalje. Ova utakmica je bila veliki teret na mojim igračima, znali su koliko je važno da prođemo dalje i mislim da će dalje biti lakše."

Slika 2 od 3.
Foto: Davor Sajko

Izjava da će Hazar biti teži protivnik od Domžala nije bila najtočnija, priznao je Ivanković: "Protiv Domžala je ipak bilo teže i psihološki i fizički, prvenstveno zbog značaja utakmice."

Nakon što su Domžale arhivirane, Ivanković je konačno rekao koju riječ i o Werderu, sljedećem Dinamovom europskom protivniku: "Werder je naš sljedeći protivnik, gledat ćemo ih protiv Bochuma. To je momčad koja već nekoliko godina igra u jednom sustavu trenera Schaafa. To je očito fizički vrlo snažna momčad, odlična u prekidima, i u svakom slučaju idemo s ambicijom da nešto napravimo. Vjerujem da će ova pobjeda rasteretiti igrače i da ćemo u tim utakmicama pokazati kvalitetu i želju, vjerujem da će biti sve otvoreno."

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Protivnički trener Stojanovič priznao je da je dalje prošla bolja ekipa: "Došli smo ovdje pokazati da smo bolji nego što smo bili u Domžalama, što smo donekle i napravili. Dinamo je zasluženo pobijedio i pokazao da je u dvije utakmice bolja ekipa. Čestitke kolegi Ivankoviću, želimo im sve najbolje protiv Werdera. Dinamo je znao iskoristiti sve naše slabosti i zato im moramo čestitati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!