Nogomet

Bit će Europe i nakon Werdera

Sportnet • četvrtak, 09.08.2007.

Više od dvije tisuće navijača bodrit će Dinamo u Bremenu za nekoliko dana (pet ili šest), a onda nas očekuju dva tjedna odmora, rekuperacije grla i priprema za paklen doček njemačkog stroja u Maksimiru. No, prošli Werder ili ne, jedno je sigurno...

Sigurno je da samo u Sportnet.hr Webshopu možete putem Interneta kupiti novi Diadorin Dinamo asortiman. Garantiramo cijene kao i u dućanima, naš ugovorni partner FedEx garantira brza dostavna vremena, a putem sigurnog T-Com Pay Way sustava osigurali smo vam najvišu zaštitu za obavljanje kupovine putem kartica!

Europskih dresova NK Dinama sve je manje, znaju li naši zadovoljni kupci nešto što mi ne znamo? Hoće li Dinamo proći Werdera ili barem ući u Ligu Uefe? Ma tko to može znati, dresovi se prodaju jer su jako atraktivni i kvalitetni, jer su Dinamovi. Osim što možete bodriti Dinamo na Sjeveru, Istoku, pa čak i Zapadu ili uz TV, u dresu možete obavljati kućanske poslove, braniti na turnirima ako ostatak vaše ekipe ima dresove u nekoj drugoj boji, piti pivo na Bačvicama (hrabro) ili raspravljati o Piranskom zaljevu s atraktivnim Slovenkama na nekoj osamljenoj plaži.

Što još čekate, kupite Dinamov dres ili barem kapu u našem Sportnet.hr Webshopu, pomozite nam da ne propadnemo ili da barem imamo novca počastiti koju zgodnu curu dok još ima sunca na Jadranu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!