Nogomet

Mazzarri: "Šanse su 50-50"

Bernard Jurišić • petak, 17.08.2007.

Trener Sampdorije Walter Mazzari izjavama nakon utakmice slijedio je talijansku školu. Oprez, disciplina, bunker. "Nakon utakmice u Splitu, šanse su i dalje 50-50", rečenica je u koju je valjda samo on povjerovao. Ponešto emocija pokazao je tek kad je upitan zašto su njegovi igrači toliko simulirali...

Walter Mazzari bio je zadovoljan. Iako to nikako nije želio pokazati po završetku susreta, više se trudio ostaviti dojam "zabrinutosti uoči uzvrata", dalo se primjetiti da je zapravo uvjeren da je najveći dio posla njegova momčad obavila već u Splitu. Njegova izjava kako su šanse uoči uzvrata podjednake, nikoga nije odvela na krivi trag.

"Odigrali smo tešku utakmicu na teškom terenu gdje je teško pobijediti. Teren je bio dosta sklizak, pa je bilo i dosta grešaka. Zadovoljan sam jer smo kontrolirali igru i imali dobre prigode u oba poluvremena. Mislim da smo zaslužili pobjedu."

Glede uzvrata, kratko je komentirao: "Još se ima igrati jedna utakmica, šanse su i dalje 50-50. Hajduk je jaka momčad i kako dobro igra pred svojim navijačima, sigurno može dobro odigrati i u gostima."

Što se Hajduka tiče, Mazzarri je dao kompliment fizičkoj spremi momčadi i dodao kako ih je publika nosila 90 minuta. Naljutio se na pitanje zašto su njegovi igrači toliko vremena provodili po terenu i zaprijetio odlaskom.

Prijetnju je i realizirao, ali samo iz razloga više nitko nije imao nikakvih pitanja. Zapravo je sve bilo jasno i iz viđenog na travnjaku. Sampdoria iz Splita nosi veliku pobjedu i prednost koja im daje prigodu da se mirno pripreme za uzvrat u Genovi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!