Nogomet

Sevilla uvjerljivo do Lige prvaka

Goran Tomičić • ponedjeljak, 03.09.2007.

Danas je odigrana uzvratna utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između AEK-a i Seville, koja je bila odgođena zbog smrti Antonija Puerte. Sevilla nije imala problema u čuvanju prednosti iz prve utakmice i pobjedom 4:1 potvrdila plasman u Ligu prvaka...

U 29. minuti Julio Cesar je u kaznenom prostoru oborio Alvesa, a Farina je bez razmišljanja pokazao na bijelu točku s koje je Fabiano bio siguran za vodstvo Seville. Deset minuta kasnije riješene su i posljednje dvojbe. Alves je izveo korner, a Keita je ostao sam u domaćem kaznenom prostoru i lako je povisio rezultat.

Već u 44. minuti Sevilla je novim pogotkom pokazala da je mnogo bolja momčad. Capel je ubacio iz kornera, a Fabiano je glavom postigao svoj drugi pogodak. Taj rezultat je na semaforu bio do 52. minute. Navas je uposlio Keržakova, koji je lako svladao domaćeg vratara. Počasni pogodak za AEK postigao je Rivaldo iz slobodnog udarca u 82. minuti.

Sevilla će u skupini H Lige prvaka igrati protiv Arsenala, Steaue Bukurešt i praške Slavije, a AEK očekuju dvije utakmice protiv Salzburga u prvom kolu kupa Uefa.

Kvalifikacije za Ligu prvaka, treće pretkolo, uzvratna utakmica:
AEK - Sevilla 1:4 (ukupno 1:6).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!