Nogomet

Ajax nije "zapalio" Zagreb

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 10.09.2007.

Ulaznice za prvu utakmicu prvog kola Kupa Uefe između Dinama i Ajaxa puštene su u ponedjeljak u prodaju, ali trenutno u Zagrebu ne vlada preveliki interes za taj dvoboj...

Nakon što su ulaznice za Werder praktički razgrabljene, očekivalo se da će slična priča biti i s ulaznicama za dvoboj s Ajaxom. No, prva utakmica prvog kola Kupa Uefe zasad nije privukla preveliku pažnju u Zagrebu. U ponedjeljak su puštene ulaznice u prodaju, ali iznimno mali broj ljudi je odlučio već prvog dana osigurati svoje mjesto na stadionu.

U Dinamu su, nema sumnje, razočarani ovakvim interesom navijača. Vjerovali su da će veći dio ulaznica biti prodan već prvog dana, ali čini se da će većina još pričekati s nabavkom ulaznica. Ajax nije ništa manje atraktivan protivnik od bremenskog Werdera, a razlog slabog interesa može se vjerojatno potražiti u tome što su mnogi ostali pomalo razočarani što Dinamo nije izborio ulazak u Ligu prvaka.

Prodaja ulaznica nastavlja se dakle u Dinamovoj kućici na križanju Maksimirske i ulice Svetice kod spomenika bacaču diska te u kamp-kućici ispred zapadne tribine. Cijene su jednake kao i za utakmicu s Werderom: sjeverna i južna tribina stoje 60 kuna, istočna i zapad gore 100, a zapad dolje 150 kuna.

Branko Ivanković gledao je Ajax uživo u remiju s Groningenom, a ovog vikenda u Nizozemsku putuju sportski direktor Zoran Mamić i Ivankovićev pomoćnik Rajko Magić. Pratit će Ajaxovo gostovanje kod Heraclesa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!