Nogomet

Prvaci kreću u obranu naslova

Marko Matijević • ponedjeljak, 17.09.2007.

Osvajači Lige prvaka i pobjednici Superkupa sutra na San Siru počinju obranu titule prvaka u najprestižnijem europskom klupskom natjecanju. U goste im dolazi trećeplasirana momčad portugalskog prvenstva - Benfica...

Milanezi su se za razliku od ostalih europskih "bogataša" odlučili zadržati momčad koja je prošle godine osvojila Ligu prvaka. Jedina razlika će biti što ove godine Ronaldo ima pravo nastupa u društvu najboljih klubova starog kontinenta. Može se reći da velike zasluge za to ima predsjednik Milana Silvio Berlusconi koji je odlučno rekao ne svim klubovima koji su bili zainteresirani za usluge jednog od ponajboljih igrača današnjice Kake.

Napadač Milana Pippo Inzaghi najavljuje novu sezonu i uvjerava navijače da je remi protiv Siene daleko u prošlosti: "Ovdje u Milanu se nikada ne možete zadržati u prošlosti, ni u dobrim ni u lošim trenucima. Uvijek morate gledati prema naprijed. Liga prvaka je posebno natjecanje za Milan koje pobuđuje jedinstvene osjećaje.

Inzaghi se osvrnuo i na kritike koje su usmjerene prema golmanu Milana Didi nakon pogreške protiv Siene: "Dida je prošle godine imao velike obrane. Svi rade pogreške, od napadača do golmana, i svi imamo veliko povjerenje u njega. Protiv Benfice će biti pravi".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!