Nogomet

Beckham još uvijek nedovoljno spreman

Sanja Čalić • četvrtak, 04.10.2007.

Trener Davida Beckhama u Los Angeles Galaxyu Frank Yallop smatra da Englez nije još dovoljno spreman da može braniti boje svoje zemlje u predstojećim kvalifikacijskim utakmicama...

Beckham je u srijedu odradio svoj prvi lakši trening nakon što je ozlijedio koljeno krajem kolovoza u utakmici protiv Pachuce, no njegov trener Yallop naglasio je kako popularni Becks mora još raditi na mnogo elemenata da bi bio potpuno spreman: "On još čak ni nije igrao natjecateljske utakmice. Očito, nije moja odluka birati englesku momčad, no bilo bi jako teško za njega biti spreman."

O Beckhamovom sadašnjem fizičkom stanju Yallop je izjavio: "On je sam lagano vježbao pet – šest tjedana, a jučer smo imali vrlo lagani trening. Bilo je lijepo vidjeti ga s ostatkom momčadi, i bilo ga je lijepo vidjeti s osmjehom na licu. Moramo vidjeti kako se osjeća i ići polako dalje."

Prema predviđanjima liječničkog tima, Beckham je trebao biti izvan igre i do deset tjedana, no Englez je odlučan u svom brzom povratku: "Nisam namjeravao trenirati, ali kad sam izašao tamo osjećao sam se vrlo dobro. Prošlo je dobro, a vidjet ćemo kako će se stvari razvijati dalje. Još su mi mnoge stvari ograničene, ali sve u svemu, sjajno sam se osjećao."

Galaxy trenutno zaostaje šest bodova za Chicagom, a preostaje im još četiri utakmice u regularnom dijelu sezone. Upravo s najvećim konkurentima, momčadi Chicaga, odigrat će posljednju utakmicu u tom dijelu, koja bi mogla vrlo lako biti i odlučujuća.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!