Automoto

Chevroletov trojac vozi nove Corvette

Ivana Jurica • četvrtak, 25.10.2007.

Trojica vozača Chevrolet Lacetti tima koji se natječu u World Touring Car Championshipu imaju nove automobile. Nije riječ o automobilima za utrke, već o onima koje će voziti za osobne potrebe. Sva trojica imaju isti model i istu boju...

I dok za vrijeme utrka Alain Menu, Nicola Larini i Robert Huff voze svoje Chevrolete, tijekom tjedna voze nove Corvette Z06. Riječ je o šestoj generaciji tih automobila koja je lansirana 2005. godine. Tehničke karakteristike ovog američkog sportskog automobila dobro su poznate: za samo 3,9 sekundi doseže brzinu od 100 km/h. U prošloj se godini njegova prodaja u Europi gotovo udvostručila.

Slika 1 od 2.

Žutu Corvettu Z06 prvi je kupio Robert Huff ovoga ljeta. Njegov klupski kolega Nicola Larini oduševio se njegovim automobilom nakon probne vožnje, pa ga je i sam odlučio kupiti. Istu stvar napravio je i Alain Menu kupivši, također žutu, Corvetu Z06.

Menu je bio oduševljen svojim novim automobilom: "Jednostavno briljantno. Savršen je: šasija, izvedba, kočnice i komfornost. Bio sam iznenađen izvedbom automobila i udobnošću tijekom vožnje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

AutomotoSkrolOstalo
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!