Nogomet

Owen: "Ni jedan Hrvat ne bi mogao igrati za Englesku"

HINA • ponedjeljak, 26.11.2007.

Engleski napadač Michael Owen izjavio je u razgovoru za "Sun" u ponedjeljak kako ni jedan hrvatski nogometaš ne bi mogao igrati za englesku reprezentaciju...

"Mislim da ni jedan hrvatski nogometaš ne bi mogao biti izabran u našu ekipu", izjavio je Owen. Engleska je u u kvalifikacijama za Euro 2008. dva puta poražena od hrvatske reprezentacije - 2:0 u gostima i 3:2 na Wembleyu. Dvije reprezentacije su u istoj kvalifikacijskoj skupini i za SP u nogometu 2010.

"Ne pokazuje li to nije problem u našem talentu i tehnici, nego da je problem u našim glavama? Imamo jako zahtjevne navijače i medije koji očekuju puno od engleske reprezentacije. Problem je u tome što se mi ne znamo nositi s time", rekao je Owen koji zadnju utakmicu s Hrvatskom nije igrao zbog ozljede.

U nekoliko navrata, prije i poslije utakmice, Hrvati su ocjenjivali da je najveći problem Engleza njihova arogancija.

"Pročitao sam u vašim novinama da ni jedan Hrvat ne bi mogao mogao biti u engleskoj reprezentaciji. To jednostavno nije istina! Probudite se gospodo!", poručio je Englezima hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon pobjede na Wembleyu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!