Ostali sportovi

Blanka na Broadwayu

Bernard Jurišić • četvrtak, 06.12.2007.

Svjetska prvakinja u skoku u vis postala je - glumica. Večeras je u Broadway kinu u splitskom poslovno-zabavnom centru Joker predstavljen dokumentarni film o Blanki Vlašić, u kojemu je kamera prati iza kulisa svjetskog naslova osvojenog u Osaki...

"Šef parade", Blankin otac i trener Joško Vlašić bio je glavni pokretač 45-minutnog dokumentarca, koji se bavi Blankinom pobjedom na Svjetskom prvenstvu u Osaki. U dinamičnom dokumentarcu smjenjuju se priče njezinih najbližih, očekivanja i strepnja, te konačna provala emocija nakon što se hrvatska šampionka popela na svjetski tron.

"Htjeli smo spasiti zaborava neke trenutke koje smo svi zajedno proživjeli i pokazati javnosti taj intenzitet kojim je sve to proživljavala Blanka, a i svi mi koji smo stalno uz nju", izjavio je gospodin Vlašić.

U prepunoj dvorani novootvorenog multipleks Broadway kino centra u Splitu okupila se brojna svita uglednika, novinara i prijatelja obitelji Vlašić, koji su iskrenim pljeskom pozdravili sve što je ta obitelj ostavila u nasljeđe splitskom, hrvatskom i svjetskom sportu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!