Nogomet

Muzurović i Nikić dobili otkaze

HINA • ponedjeljak, 17.12.2007.

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u ponedjeljak je smijenio izbornika bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije Fuada Muzurovića ,a ista odluka donesena je i za izbornika mlade reprezentacije Nikolu Nikića...

U priopćenju koje je objavljeno nakon zatvorene sjednice Izvršnog odbora NS BiH navedeno je i kako je ostavku na dosadašnju dužnost podnio direktor svih reprezentacija Ahmet Pašalić.

Izvršni odbor pozvao je sve potencijalne reprezentativce, nogometne stručnjake i javnost u BiH da pomognu stvaranju ozračja u kojemu će biti moguće očekivati oporavak bosanskohercegovačkog nogometa i tako ostvariti plasman na neko od velikih međunarodnih natjecanja.

U priopćenju se ne navode razlozi za smjenu stručnog vodstva nogometnih selekcija BiH, ali poznato je kako su i prva "A" i mlada reprezentacija u proteklim mjesecima nizale samo poraze koji su ih udaljili od svih važnijih međunarodnih natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!