Nogomet

Beckham brusi formu s Topnicima

Maja Giljanović • subota, 22.12.2007.

Arsene Wenger je potvrdio da je više nego izvjesno priključenje nekadašnjeg kapetana Engleske Davida Beckhama momčadi Arsenala dok ne otpočne nova sezona MLS-a i Becks se ponovno ne pridruži Los Angeles Galaxyju...

"Pomoći ćemo mu da se fizički optimalno pripremi i bude spreman na startu nove sezone", izjavio je francuski stručnjak. "Blizu smo dogovoru, ali još uvijek postoji par sitnica koje se trebaju riješiti". Ujedno je odbacio nagađanja medija da će nekadašnja zvijezda Manchestera i Reala od nove godine postati novi suigrač našeg Eduarda: "David stiže samo kako bi se doveo u formu i ne stoje spekulacije o njegovom navodnom transferu u Arsenal".

Beckham je, podsjetimo, posljednju utakmicu odigrao početkom prosinca na Novom Zelandu, a 99 puta engleski reprezentativac treba podići razinu tjelesne spreme ne bi li novog izbornika Fabija Capella ponukao na poziv u dres Gordog Albiona na Talijanovom debiju 6. veljače na Wembleyju protiv Švicarske.

Arsenalova trening baza je inače u Conleyju, dijelu Londona koji je prometnim (tzv. commute) vezama izvrsno povezan s 32-godišnjakovim domom u Hertfordshireu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!