Nogomet

Istraga protiv suca u Maleziji

Maja Giljanović • utorak, 25.12.2007.

Neimenovani malezijski arbitar trenutno se nalazi u pritvoru nakon što je na travnjaku ispalio upozoravajuće hice u zrak ne bi li primirio uzavrele strasti među razjarenim igračima...

Sudac je inače policajac i prema preliminarnim rezultatima istrage imao je pištolj u patrolnom automobilu tijekom ligaškog susreta. Čim je skupina nezadovoljnika izazvana, smatrali su, nepravedno pokazanim isključujućim crvenim kartonom, krenula u njegovu pravcu, sudac se sjurio prema parkingu, dohvatio pištolj i zapucao. Njegova reakcija, očekivano, nije se dopala vlastima te je šerif sproveden u istražni pritvor.

Lokalne novine navode da je "u tijeku istraga koja će utvrditi je li sudac bio u toj mjeri isprovociran da je imao osnove zapucati usred nogometne utakmice te jednako tako zbog čega je na prvom mjestu uopće nosio pištolj sa sobom na stadion".

Izvukli se nisu ni igrači; petorica je također sprovedena iza rešetaka i očekuje ih podizanje optužnice zbog izazivanja nereda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!