Nogomet

Ivica Osim se oporavlja

Maja Giljanović • utorak, 25.12.2007.

Zdravstveno stanje proslavljenog bosanskohercegovačkog stručnjaka i nekadašnjeg izbornika selekcije bivše Jugoslavije se popravlja pa je 66-godišnji Ivica Osim napustio jedinicu intenzivne njege...

Osim, u vrijeme moždanog udara sredinom studenog na poziciji izbornika Japana, na pravom je, čini se, putu k punom oporavku, a jamačno će njegov poslovično vedar duh uvelike doprinijeti pa i ubrzati, očekuje se, dugotrajan proces rehabilitacije.

Japanski je, pak, savez poručio Zicovom nasljedniku na klupi A-vrste da ga mjesto u stručnom stožeru reprezentacije čeka s obzirom da je Takeshi Okada početkom prosinca postavljen isključivo kao privremeno rješenje ne bi li se premostio period do Osimova ozdravljenja.

Željina je legenda na klupi Japana od lanjskog Svjetskog prvenstva nakon četiri godine provedene za kormilom Jeff Uniteda iz Chibe, a bolest ga je snašla ususret starta kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoafričkoj Republici koje starta u veljači sljedeće godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!