Nogomet

Boca iznenadila navijače

Zoran Zdelar • četvrtak, 27.12.2007.

Čelnici Boca Juniorsa odlučili su ne nastaviti suradnju s trenerom Miguelom Angelom Russom, a kao novog stručnjaka doveli su Carlosa Ischia koji je donedavno vodio Rosario Central s prilično malo uspjeha obzirom da je klub završio na dnu prvenstvene ljestvice...

Nakon što prvak Južne Amerike nije uspio u finalu Svjetskog klupskog prvenstva svladati talijanski Milan, čelnici Boca Juniorsa odlučili su krenuti u potragu za novim trenerom. Osvajača Copa Libertadoresa u Japanu je vodio Miguel Angel Russo, a kako je njemu ugovor istekao, u klubu se nisu odlučili produžiti suradnju te je rastanak bio neminovan.

Nakon pet dana potrage ponajveći argentinski klub prilično je šokirao svoje brojne navijače nakon što je objavljeno da će klub preuzeti Carlos Ischia. Osim što 51-godišnji trener nema previše iskustva s vođenjem većih klubova, navijači su prilično nezadovoljni i što će njihove nogometaše prevoditi stručnjak koji je s posljednjim klubom, Rosariom Centralom, završio na dnu prvenstvene ljestvice.

"Sreća na mom licu sve govori. Iznimno sam zadovoljan što sam se vratio u Bocu Juniors. Ovdje ljude zadovoljavaju jedino pobjede i moj je veliki zadatak da složim momčad koja će takve rezultate i ostvarivati", rekao je Ischia nakon što ga je predstavio predsjednik Pedro Pompilio.

Spomenimo i da je Ischia radio u Boci u razdoblju od 1998. do 2001. godine kao pomoćni trener kad je klub bilježio odlične rezultate na čelu s trenerom Carlosom Bianchijem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!