Nogomet

Englezi: "Modrić je zakaparen"

Bernard Jurišić • petak, 28.12.2007.

Luka Modrić prvo je ime prijelaznog roka u Hrvatskoj, ali i u engleskom Premiershipu. Ime hrvatskog reprezentativca iz dana u dan se nalazi u svim tamošnjim sportskim rubrikama, a današnja internetska izdanja donose prve neslužbene informacije koje kažu - Modrića je "zakapario" Manchester City...

Manchester City pokazao je najveću želju da Luku Modrića dovede u svoje redove. Prevedeno na hrvatski - Sven Göran Eriksson u ime svog (pre)bogatog predsjednika Thaksina Shinawatre u mogućnosti je "pratiti" svaku drugu financijsku ponudu s Otoka i ponuditi još malo više "šuške".

Slika 1 od 1.

Londonski Mirror danas u rano prijepodne prenio je "ekskluzivnu informaciju kako je Manchester City pobijedio u utrci za Luku Modrića". Novinar tog lista navodi kako je Zdravko Mamić došao u London zaključiti posao vrijedan 11 milijuna funti (oko 15,5 milijuna eura) i zaključuje kako će Modrić biti drugo Erkissonovo zimsko pojačanje nakon posudbe Meksikanca Neryja Castilla iz Šahtara.

Vezane vijesti

Telegraph također izvještava kako je City "pobijedio" Tottenham, Newcastle, Chelsea i Arsenal u lovu na Modrića, pristajući platiti čak 20 milijuna funti (oko 28 milijuna eura), što u prvi mah djeluje prilično nerealno.

Slika 2 od 3.
Foto: EPA

No, imajući u vidu činjenicu da je Eriksson "uvjerio" svog predsjednika kako mu za ulazak u visoko englesko društvo trebaju pojačanja već ove zime i da je Tajlanđanin u to ime odobrio "neograničena sredstva" kako bi njegova "igračka" još ozbiljnije puhnula za vratom Manchester Unitedu, Arsenalu, Chelseau i Liverpoolu, zajednička je procjena da ne postoji ni jedan engleski klub koji u ovom trenutku može i što je još važnije - želi - platiti više novca za Modrića od Manchester Cityja.

"Dok su prioriteti Chelsea ipak dovođenje Nicolasa Anelke i Daniela Alvesa, Tottenham je odustao zbog financijske veličine transfera. Za Erikssona novac nije nikakva prepreka i očekuje se da će City dovršiti kupovinu Luke Modrića", zaključuje novinar Telegrapha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!