Nogomet

Jažiću slijedi dugotrajan oporavak

Maja Giljanović • petak, 11.01.2008.

Nekadašnjeg igrača Hajduka Antu Jažića očekuje dugotrajan proces rehabilitacije nakon što je igrač LA Galaxyja podvrgnut veoma zahtjevnoj operaciji gležnja...

Igrač koji je karijeru počeo u Dragovoljcu da bi se 2000. iz Splita otisnuo put bečkog Rapida, a potom iz ruskog Krasnodara preko bare, ozlijedio je gležanj desne noge još u kolovozu lani na gostovanju Beckama i co. u New Yorku.

31-godišnji je kanadski reprezentativac zasad u dresu Galaxyja upisao ukupno 29 nastupa, prošle sezone pod trenerom Frankom Yallopom 16, a novom treneru Ruudu Gullitu nakon uspješno izvedenog zahvata kojim mu je uklonjena hrskavica, stavit će se na raspolaganje, pretpostavlja se najranije, u lipnju.

Ususret starta nove sezone MLS-a (za nešto više od dva mjeseca) pod nož su otišli i vratar Joe Cannon te defenzivac Troy Roberts; obojicu se, međutim, nakon operacija kile očekuje na prvoj prozivci.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!