Rukomet

Balić: "Dobro smo prošli"

Goran Tomičić • utorak, 22.01.2008.

Naša reprezentacija protiv Danske je odigrala jednu od najlošijih utakmica u povijesti i ubilježila uvjerljiv poraz. Ivano Balić misli da se Danska dobro pripremila za našu igru, a posebno značajan je njegov zaključak da je naša reprezentacija dobro prošla. Zlatko Horvat naglasio je loše otvaranje utakmice...

"Oni su se dobro pripremili na naš napad i bili su odlični u obrani 6-0, isto kao i Hvidt na golu. Sve im je išlo od ruke, dok nama nije išlo ništa. Mislim da smo dobro prošli s ovih deset razlike", jasan je Balić.

"Stvarno su odlično odigrali obranu, Hvidt je puno toga obranio. Mi nismo dobro ušli u utakmicu, što su oni iskoristili i odmah otišli na sedam ili osam razlike u prvom dijelu i mi to jednostavno više nismo mogli nadoknaditi", misli Horvat.

Vezane vijesti

"Ne vjerujem da su sedmerci postali problem. Nismo imali problema do sada, a na jednoj utakmici se svakome može dogoditi loše šutiranje, kao što se nama danas dogodilo", nastavio je Balić.

"Ništa nije izgubljeno. Ivano i Pero su nam rekli odmah da imamo još dvije utakmice i izglede za prolaz u polufinale. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe i nadam se kako će se to vidjeti na rezultatu", zaključio je Horvat.

"Trebamo se pripremiti za Crnu Goru. Ta dva boda su jako važna i onda ćemo razmišljati o Norveškoj", kratko je izjavio Balić o nastavku natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!